понеделник, 1 септември 2014 г.

Clinique Cheek Pop Blush

Здравейте Момичета,

Тъй като днес е 1 септември (пиша го с голяяяяяяма доза прискърбие),  реших да ви стопля страните с един много красив руж. Откакто се сдобих с него не съм го сваляла от бузките си :) затова реших да ознаменувам отлитащото "синьо лято" с този прекрасен корал.



Ружът е на марката "Clinique", част от новолансираната линия ружове "Cheek Pop" за пролет 2014, в цвят- Peach Pop. Тази линия не е налична в България за момента и признавам си видях голям зор докато се сдобия с това сладко цветенце.
Може да се поръча онлайн от сайтове като www.debenhams.com или www.selfridges.com, www.houseoffraser.co.uk, но аз държах да го тествам на живо преди да си го купя, затова се наложи да почакам до своето пътуване до Лондон. Моят закупих от The House of Fraser, като цената му беше 16.50 GBP за 3,5 gr. Като тегло е малък, но според мен си струва всяко едно похарчено пени :)





Сами може да видите, че опаковката е много семпла, прозрачна кутийка със здраво затварящ се механизъм. В случая красивият външен вид се изразява в самата форма на ружа, който е оформен като маргаритка. Много блогъри оприличават консистенцията на ружа като хибрид между кремообразен и пудрен. Истината е, че чак за хибрид не може да се говори, защото определено си влиза в семейството на пудрените продукти, но определено има една гъста текстура, която на първо поглед може да ви изненада, но нанасяйки продукта на бузките, всякакви притеснения биват разсеяни. Но, да поговорим за формулата, която е просто мечта, нанася се лесно, не акцентира върху порите и същевременно не подчерта по-сухите участъци на кожата. Цветът е достатъчно пигментиран, но се блендва лесно и може да избирате между по-наситен и драматичен вид или просто да заложите на здравословен и естествен блясък. Ружът има едва доловим лек блясък, много мек и ненатрапчив. Трайността му при мен е задоволителна,  с добра база издържа от сутрин до вечер. Нюансът е в прекрасно прасковено-коралово, което би отивало на всеки тон кожа.





Ако сте любители на ружа, определено Peach Pop e едно топ попадение и с радост бих се се сдобила с някой от останалите нюанси от серията.



SHARE:

11 коментара

  1. Много е красив, едно малко бижу :)

    ОтговорИзтриване
  2. Наистина ли ги няма тук :(( И не знаех, че има лек шимър.. хареса ми :) Полезно ревю!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Всъщност когато ги търсих в България, все още не бяха налични. Ще мина тези дни да проверя дали ги има, но съм скептично настроена. Да, има много приятен нетрапчив шимър :) красиви са много

      Изтриване
  3. Страхотен е този руж, и снимките ти също направо радват окото! :)

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че прочетохте ревюто ми и ще се радвам да оставите коментар!

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig