вторник, 8 ноември 2016 г.

Estee Lauder Pure Color Envy Vinyl LipColor Burn

Здравейте Момичета,


Въпреки че студеното време предразполага към по-тъмни нюанси, тази есен аз съм на оранжева вълна. Както се пееше в детската песен : 

"Оранжево небето, оранжево морето,
оранжева тревата, оранжев и градът.
С оранжевите майки, оранжеви дечица,
оранжеви китари, оранжево звънят."

Виновниците за тази оранжева феерия, в която съм се потопила, са едно палто (оранжево естествено) и огненото червило Pure Color Envy Vinyl LipColor на Estee Lauder с тематичното име BURN.  








Pure Color Envy Vinyl LipColor  е последното попълнение към колекцията течни червила на Estee Lauder, които се характеризират с дълготрайна и богата на масла формула. Визията му е досущ като неговия предшественик Pure Color Envy Liquid Lip Potion, но финишът на двата продукта се различава. Докато Liquid Lip Potion се причислява към семейството на матовите червила, самото име на Vinyl LipColor подсказва за виниловия глоси финиш.

Vinyl LipColor се предлага в гама от 5 ярки нюанса, които притежават много добра пигментаци. Всеки един от нюансите съдържа фини пигменти, които озаряват устните, придавайки им дискретен блясък. Не се безпокойте, цветните пигменти по никакъв начин няма да раздразнят усните ви.






Burn е оранжев цвят, изключително красив и отличащ се. Текстурата е кремообразна, но лека и наподобяща повече глос. Покривността на червилото е страхотна още от първото нанасяне. Друг плюс е неговата дълготрайност. Оцелява върху устните ми въпреки хапване и пийване. Маслата от жожоба и авокадо подхранват и осигуряват на усните нужния комфорт, докато хилуроновата киселина поддържа влагата в тях през целият ден.

Това, което ми допада най-много в червилото е фактът, че максимално уплътнява устните, карайки ги да изглеждат оптически по-големи и сочни. Vinyl LipColor може да намерите във веригата  Beautyzone&Douglas или в специлиализираните магазини на марката на цена около 60 лв.









А, палтото! То просто е моята есенна приказка! Меко, топло, с дъх на портокал и канела!
Благодаря на сестричето, че винаги успява да изненада и зарадва своята офис-мишка сестра, която понякога няма време да вдигне поглед от бюрото и да види колко шарен и цветен може да бъде света!




SHARE:

Няма коментари

Публикуване на коментар

Благодаря ви, че прочетохте ревюто ми и ще се радвам да оставите коментар!

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig