сряда, 26 октомври 2016 г.

Estee Lauder x Victoria Beckham Modern Mercury highlighter

Здравейте Момичета,


Не мисля, че е имало козметичен продукт, който да чакам с такова нетърпение колкото хайлайтърa от съвместната колаборация между Виктория Бекъм и Estee Lauder. Гледайки още първите тийзъри, в които Виктория ни демонстрира продуктите, гримирайки се в банята по халат, бях сигурна че предстоящата звездна колекция ще пожъне небивал успех.

Сътрудничеството между модната икона и козметичният бранд беше оповестено още през август месец, а самата козметична линия беше лансирана на 14 септември. Вики заложи на четири тематични визии, кръстени на четири космополитни градове: London, Paris, New York, L.A и включващи различни козметични продукти, някои от които с доста екзотични имена (каял за очи - Черен шафран/Ванилия, сенки за очи - Опушен изумруд). Колекцията беше мълниеносна разграбена онлайн въпреки високата си ценова стойност.




 



С халайтърa се сдобих благодарение на Лили (моята сладка приятелка с постоянно пребиваване в Лондон),  която не само успя да го изнамери наживо в модния бутик на Виктория, но също така да ми го суочне и изпрати снимките по фейсбук месинджър, едновременно с това борейки се с тълпа превъзбудени козметични фенове. Дори Лили изказа учудване, че скоро не е присъствала на подобна истерия и лудница по случай нова колекция. Прескъпа моя Лили, сега е момента да ти благодаря за прекрасния подарък по случай рождения ми ден :)

Modern Mercury пристигна в много елегантна и луксозна опаковка (между другото всички продукти от колекцията излъчват класата и стила, която самата Виктория притежава и налага). Още щом взех продукта в ръка ми направи впечатление колко тежка е пудриерата, въпреки че количеството на хайлайтърa е 7,5 гр. Напоследък все повече обръщам внимание на визията на декоративната козметика, с която се сдобивам и както една от любимите ми блогърки Eat Love Make up сподели в своето ревю по темата, този хайлайтър е едно малко бижу, което всяка дама би се радвала да краси тоалетката й.









Няма да забравя, как изтормозих Лили, заливайки я с въпроси в чата. Мазен ли е на пипане? Достатъчно пигментиран ли е? Красив ли е ? И всеки нов въпрос получаваше все един и същ отговор: "Да!". Продуктът е с типичната за бранда - gelee формула. Гладка, мека текстура, която се разстила като масло по кожата без да акцентира върху недостатъците й. Modern Mercury е страхотна комбинация между розово и кафяво с красив златист отблясък. Слава богу, нямаме едри набиващи се брокатени частици, нито пък безлично сияние.









Въпреки че е силно пигментиран, хайлайтърът подлежи на блендване в зависимост от четката, която използвате, но цветът видимо се откроява върху лицето. Поради тази причина аз го използвам повече като руж или сенки за очи.

Нанесен като руж, Modern Mercury издържа цял ден върху лицето ми.  Но, в ролята си на сенки за очи, въпреки предварително положената база на Urban Decay, трайността е по-малка. Към следобеда вече леко се е събрал в сгъвката на клепачите. До момента нямам никаква алергична реакция.









Въпреки че, промених функцията на хайлайтъра, аз съм изключително доволна от качеството на продукта.  Стига да имам възможност с радост бих тествала единичните сенки или пък някое от двойката червила в колекцията.


SHARE:

Няма коментари

Публикуване на коментар

Благодаря ви, че прочетохте ревюто ми и ще се радвам да оставите коментар!

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig