понеделник, 16 февруари 2015 г.

SHOUROUK for SEPHORA The Brilliant Collection

Здравейте Момичета,

Днес ще ви говоря за бижута и грим! Сигурно сте чували за френската дизайнерка Shourouk, която изгря на модния небосклон през 2008 год. със свoите неподражаемо красиви и дръзки бижута със Swarovski кристали и естествени камъни. Shourouk разтърси The Classical Jewellery Style със смела цветова палитра от преплетени в бродерия неонови камъни в остри форми. Няма да крия, че съм огромен почитател на нейното творчество, защото за мен начинът, по който камъните са подбрани, обработени и съчетани е цяло изкуство. Този тип бижута сякаш ме пренасят в екзотичния свят на Боливуд или пък се чувствам като арабска принцеса на летящото килимче.

The Brilliant Collection в колаборация Shourouk и Sephora е колекция, която успява да въплати две от най-големите женски изкушения - бижута и декоративен грим. Мислех да ви разкажа за нея в рамките на тази публикация, но започвайки да пиша идеите ми идваха една след друга и реших да не се ограничавам само до една.


Източник: интернет

Тази блестяща колекция включва:

Лакове за нокти
класическата опаковка на лаковете на Sephora са разчупени с дръзкия почерк на Shourouk. Имаме 4 нюанса: злато, лилаво, тюркоаз и розово. За да сме бляскави и красиви до върха на пръстите :)

Козметичен несесер:
класическо черно с бляскави бижута, да се чуди човек това несесер за гримове ли е или малък вечерен клъч.

Четка за пудра
пухкава четка, украсена с пръстен на марката, който може да се сваля и носи.

Руж:
розови перли, под формата на сърца, които може да използвате като руж или озаряваща пудра с ефект "тип целуната от слънцето".

Единични сенки за очи:
5 нюанса кръгли сенки наподобяващи по име и блясък скъпоценни камъни.

Палитра със сенки:
палитра-бижу, съставена от 7 цвята с тематични имена като "Сапфир" или "Опушен топаз".









Колекцията е налична в момента в българската Sephora, но се изчерпва бързо. В следващата публикация очаквайте подробно ревю на палитрата Jewel eyeshadow palette.


SHARE:

2 коментара

Благодаря ви, че прочетохте ревюто ми и ще се радвам да оставите коментар!

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig