петък, 21 април 2017 г.

Disappointing products part 3


Здравейте Момичета,

Подхващам тази публикация със смесени чувства, не за друго, а защото продуктите на Sephora, за които ще ви разкажа днес, просто не сработиха при мен. Не забелязах никакъв ефект от тяхната употреба, никакво подобрение в състоянието на кожата си и поради този факт ги слагам в графа разочароващи продукти.

Започваме със Super regeneration oil-serum, към който хранех големи надежди, най-вече заради богата му формула. През зимата кожата ми се изсушава прекомерно, затова вечерната ми рутина задължително включва продукт най-често под формата на олио, който да подрахни в дълбочина кожните слоеве. Серумът е снабден със стъклена пипета, посредством която си дърпате по-малко количество олио от стъкления флакон. Изключително удобен и прецизен начин за нанасяне на продукта. За съжаление, серумът не оказа никакво положително влияние  върху кожата ми след двумесечна употреба. Попиваше сравнително бързо, но сякаш оставаше върху повърхността на кожата и не успяваше да се абсорбира в дълбочина. Нямаше го това чувство на комфорт, когато кожата е достатъчно подхранена и хидратирана. Не бих купила продукта отново. 







Продължаваме с Roll-on Yeux Defatigant или на български казано рол-он за околоочния контур. Продуктът е изцяло насочен да намали подпухналостта под очите благодарение на екстракт от киноа, да премахне тъмните кръгове и да овлажни фината околоочна зона. Единственото нещо, с което се справя добре е частта с хидратацията. Въпреки наличието на деликатен масажиращ накрайник, който би следвало да дренира излишната вода, рол-онът нито премахва, нито намаля тъмните торбички под очите ви. Но ако сте на 25 год. и търсите интензивна хидратация, този продукт ще ви допадне, заради леката гелообразна формула, удобното нанасяне и нелепнещия ефект, който оставя след себе си.






Напоследък съм много запалена по кокоса във всичките му вариации независимо дали в кулинарията или козметиката (особено кокосовите бюти изкушения на Marc Jacobs). Затова щом мернах новият измиващ крем на Sephora с кокосова вода, реших че ще е добро попадение. Продуктът е в готина опаковка от 50 ml и е супер удобен за пътуване. Нанасяте кремообразната консистенция върху суха кожа и в съприкосновение с водата, тя се трансформира в мляко. Измивният крем и мек и деликатен към кожата, но не я почиства добре от мръсотията и грима. Необходимо е после да си поиграете добре с напоен с мицеларна вода памук, за да почувствате лицето си чисто. Срещала съм много по-ефикасни и добри измивни средства от това и не бих го закупила отново.





Как стои въпросът при вас, Момичета? Попадали ли сте скоро на неподходящи продукти? 


SHARE:

Няма коментари

Публикуване на коментар

Благодаря ви, че прочетохте ревюто ми и ще се радвам да оставите коментар!

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig