сряда, 29 март 2017 г.

SEPHORA Honey Lip Scrub

Здравейте Момичета,


Предполагам сте забелязали масовата истерия около скраба за устни на Dior. Този продукт се наложи като бестселър и сякаш подтикна и останалите бюти брандове да лансират свои варианти. В интерес на истината се бях запътила към Sephora, с идеята да се сдобия именно със скраба на Dior, но надеждите ми бяха попарени, защото и последната бройка беше изчерпана. Когато човек е разочарован, но решен да не остане с празни ръце, често прави погрешен избор :) В случая обаче успях да нацеля страхотен ексфолиант за устни на много изгодна цена.




Наскоро Sephora разшириха своята продуктова линия с редица нови продукти. В това число влиза и изцяло нова гама с балсами за устни. Визията на балсамите е много сладурска, но за съжаление евтинее на пипане, тъй като гилзата е изработена от картон.
Можем да избираме измежду мандарина (оцветява устните в лек оранж), кокос (безцветен), годжи бери (придава червеникав оттенък), роза (засилва розовината на усните), бадем (безцветен) и звездата на днешното ревю и единственият ексфолиант в серията - мед.

Първоначално бях много скептично настроена, защото повърхността на продукта беше изцяло гладка и нямаше и помен от ексфолиращи частици. За мое щастие, след няколко използвания захарните кристали изплуваха на повърхността и умело се заеха със задачата си да изгладят устните. Най-хубавото нещо в този ексфолиант е неговата практичност. Може да го носите навсякъде със себе си и винаги когато усетите устните си грапави, да нанесете от него. Захарните кристали нежно премахват мъртвите кожички като постепенно се разтапят върху устните от тяхната топлина. Продуктът се трансферира в мазен балсам, който подхранва и омекотява устните. Наистина съм много приятно изненадана от формулата на продукта и добрата му цена от 10 лв. Ако сте в търсене на подобен продукт, хвърлете едно око, смятам че няма да съжалявате. А, лично аз смятам да се сдобия и с кокоса за повече екзотичен разкош.





SHARE:

Няма коментари

Публикуване на коментар

Благодаря ви, че прочетохте ревюто ми и ще се радвам да оставите коментар!

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig