петък, 2 декември 2016 г.

Giorgio Armani Rouge Ecstasy Lipstick Teatro



Здравейте Момичета,


"Lips are the signature of a woman."—Giorgio Armani


Всички сме чували песента "Lady in red"! Е когато я чуя аз, винаги се сещам за сестра ми. В интерес на истината, днешното ревю бе вдъхновено от нейна снимка от плажа, с прекрасната червена рокля, с любимото червено червило на Armani. Но най-вече от самата нея като жена!





Сестра ми се влюби в Rouge Ecstasy Express Moisture Rich Lipcolor от първо нанасяне. Номер 402 под символичното име Teatro се превърна в любимият й нюанс, на който тя не изневери.
Впоследствие разбрах, че всеки нюанс на Rouge Ecstasy Express Moisture Rich Lipcolorс е вдъхновен от конкретен спомен за г-н Армани.
Постепенно любовта й към това червило се предаде на околните й близки и нямам търпение да ви разкажа малко по-подробно за този разкош в червено.


 

 



Rouge Ecstasy Express Moisture Rich Lipcolor е първото CC червило. Да, наясно съм че тези абревиатури са доста объркващи! Всъщност обяснението е доста простичко: бранда промотират продукта като първия на пазара, който съчетава в себе си цветовия интензитет на червило + хидратиращата грижа на балсам.

В действителност червилото е изключително комфортно за носене, благодарение на богатата на масла формула, която успява да създаде защитен слой върху устните, заключвайки влагата в тях. По този начин те биват предпазени от изсушаване и същевременно подхранени. Нюанс №4 Teatro е класическо червено с добра пигментация. За по-наситен цвят върху устните е необходим повече от един слой. Единственият недостатък на червилото е, че не е така дълготрайно, колкото би ми се искало. Поради кремообразната си текстура и хибридна формула, трайността му е от порядъка на 2 часа. Първоначално финишът е бляскав и постепенно преминава в полу-мат. 




 



 Armani описват червилото като "ежедневно" и това може би е най-добро определение за Rouge Ecstasy Express Moisture Rich Lipcolor. Подходящо е за дами, които ценят комфорта на устните си и могат да направят компромис с издръжливостта. А, опаковката от червен лак с магнитно затваряне е едно малко изящно допълнение. Червилото закупих от Милано за сумата от около 30-35 EU (по спомен). Но ако ви допадне,  моят съвет е да се разходите до Serdica Mall, където може да го видите наживо директно на щанда на Armani в магазин Douglas.


SHARE:

Няма коментари

Публикуване на коментар

Благодаря ви, че прочетохте ревюто ми и ще се радвам да оставите коментар!

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig