вторник, 27 декември 2016 г.

Представяне на Giorgio Armani Lip Magnet

Здравейте Момичета,


С риск да ви досадя, ще споделя кадри от едно страхотно преживяване - официалното представяне на течното матово червило Lip Magnet на Giorgio Armani на българския пазар. Наричам го преживяване, а не събитие, защото усещането, което остави у мен наподобяваше на вечер по женски. Нали знаете как е, събирате се с вашите мацки, пийвате вино, преминавате през обсъждането на всякакви разнообразни теми: от мъже и деца до козметика, мода и дори зъболекари. Екипът на Armani Beauty успя да пресъздаде тази лежерна атмосфера за нас потапяйки ни същевременно в новостите на козметичната индустрия.





Първо, трябва да спомена че бюти кътът на Giorgio Armani е с подобрена визия. Мястото отново е магазин Douglas в шопинг център Serdica, но имаме на разположение още по-удобен бюти бар където моята любимка - професионалният гримьор на марката Теодора, може да ви консултира и направи специална грим сесия. Напоследък се сблъсквам с много некомпетентни консултанти в козметичните магазини и Теодора се явява като един малък оазис в пустиня.

Звездата на вечерта беше матовото червило Lip Magnet, което предизвика масова истерия в чужбина, изчерпвайки се неимоверно бързо в някои от най-класните магазини в Лондон. Lip Magnet се предлага в палитра от 18 красиви цвята, измежду които различаваме корал, червено, лилаво и розово. Червилото спазва даденото обещание за осем часова дълготрайност и...........но за това ще ви разкажа в следваща публикация.






И като ще е гарга да е рошава, успяхме да се запознаем и с други новости от бранда като универсалният балсам за устни - Him/Her Lip Care. В случая универсален ще рече, че продуктът е подходящ и за мъже. За първи път се радвам, че приятелят ми в повечето случаи отказва предложения балсам за устни, защото ако се докопа до този, повече няма да го видя. Балсамът е с изключително подхранващо действие, благодарение на меда в състава и действително хидратира, и успокоява усните ефективно. Предлага се в гама от 5 цвята и един безцветен. На снимката долу, може да видите леко скептичната ми физиономия, докато Теди ми обяснява за магическите свойства на балсама. Жалко че не се снимах след като усетих благотворния му ефект, защото устните ми бяха напукани от студения вятър.

Armani Beauty представиха и своята звездна коледна палитра, която за съжаление не успях да снимам. Прекрасна палитра, съчетала в себе си шампанско, злато и абанос с мазни и бляскави текстури.








А ето ме и мен, нанасям върху устните си Lip Magnet, като предварително с Теди сме сложили балсама Him/Her Lip Care като база. Не мога да се стърпя и да не ви кажа, че червилото притежава най-прецизния и удобен апликатор, който може да съществува.







А идването на сестра ми беше като една допълнителна прекрасна изненада. Благодаря още веднъж на екипа на Armani Beauty за добрата организация и за това, че ни накараха да се почувстваме толкова специални. 



SHARE:

Няма коментари

Публикуване на коментар

Благодаря ви, че прочетохте ревюто ми и ще се радвам да оставите коментар!

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig