неделя, 25 декември 2016 г.

Clinique Pep-Start Eye Cream


Здравейте Момичета,


От опит знам, че околоочният крем никога не е излишен. Колкото повече, толкова по-добре, както е казал Мечо пух. Кожата в тази зона е изключително фина и деликатна. Необходим е пълен набор от грижи: подхранване, хидратиране, леко потупване, за да я съхраним и предотвратим появата на фини линии. Черните кръгове няма как да ги премахнем, лекарството за тях е продължителният сън и почивката.
Публикацията за Clinique Pep-Start Еye Цream отлежава цяло лято в чернови, защото някак си не беше дошло времето й. Исках да добия цялостна представа за този така широко лансиран продукт (явно Коледният ден е подходящ момент :)




Pep-Start идва в стандартна пластмасова тубичка с объл накрайник (масажьор), който доколкото чета се оказва голямо"препъни-камъче" за немалък брой от чуждестранните блогъри. Идеята е, че отварянето на продукта се получава, посредством изтласкването на облия накрайник нагоре, изстисквате малко количество крем, масажирате и после щраквате този път надолу. Лично аз не срещнах никаква трудност при разрешаването на тази енигма (има инструкции на самата опаковка), по-скоро масажорът - топче ми се струва неприложим. Разбирам, че целта на опаковката е  да бъде максимално удобна за употреба по всяко време и място, но размерът на масажора и материалът, от който е изработен, са неподходящи за тази нежна зона.


        


Продуктът е с богата кремообразна консистенция, която попива сравнително бързо. Не лепне, не оставя следи, така че спокойно може да нанесете отгоре коректор. Слава богу липсва и така омразният ми "кир ефект", когато кремовете за околоочната зона започват да се лющят.
В ролята си на хидратант, кремът се справя отлично. Не чувствате никакво подръпване или сухота, кожата е мека и подхранена. Но при себе си не виждам промотираното озаряващо действие. Не виждам разлика от преди и след употребата на крема в тази насока.

С две думи: Clique Pep-Start е много приятен продукт, подходящ предимно за млади момичета, поради отличните си хидратиращи свойства и липса на anti-age грижа.







*Продуктът  ми бе предоставен от PR, но мнението ми е изцяло обективно и основано на моята лична преценка.

SHARE:

1 коментар

  1. Най-накрая ще си го взема аз това чудо. Голям реклама, голямо нещо и все чета, че е за млада кожа ;дд Браво, Майче! Много хубаво ревю <3

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че прочетохте ревюто ми и ще се радвам да оставите коментар!

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig