сряда, 12 октомври 2016 г.

GALENIC AQUA INFINI SKINCARE LOTION

Здравейте Момичета,



Както ви бях споменала по-рано, Galenic промениха изцяло своята концепция и преминаха към по-високия ценови клас в козметичната сфера. За да отговарят на по-завишените изисквания на клиентите, опаковките съответно придобиха по-елегантен и минималистичен дизайн със семпло лого. Формулите бяха изцяло обновени и подобрени от учени-създатели, за да може всяка активна съставка да съхрани целия си потенциал, като се вгради в спрециално пригодена за нея формула.
През лятото присъствах на страхотна презентация в хотел Арена ди Сердика, по случай официалното лансиране на новата хидратираща серия Aqua Infini.







От бранда подробно описват основната причина за създаването на серията за безкрайна хидратация, а именно съхраняването на влагата и отвеждането й до сърцето на клетките.


Главният активен агент
Розата на Ерихон : В Мексиканската пустиня на Чихуахуа, Розата на Ерихон никога не умира. Тя се изпълва с утринната роса, за да оцелее при екстремните температури в пустинята. Това растение на прераждането притежава изключителната способност да консервира уловената влага от заобикалящата външна среда в сърцето на клетките си, благодарение на порести протеини.

Комплиментни активни съставки
Хиалуронова киселина и желиращи полимери за хидратация и съхранение на водата в кожата
- Хидратиращ растителен глицерин

Формулата
За да бъде съхранен чистия потенциал на ефикасност на Розата на Ерихон, Майсторът-моделиер на формули Galénic изобрети една специализирана безпрецедентна структура, която улавя вода в 3 Молекулярна Решетка ТМ. Композирана от специална мрежа от 3 решетки, тя бързо транспортира Розата на Ерихон до сърцето на клетките.







Но, днес ще си говорим за един много иновативен и интересен представител от гамата Aqua Infini - Skincare Lotion. Това е козметичен лосион, който се явява като първа стъпка в ежедневната грижа за кожата. Лосионът се нанася върху чиста кожа преди останалите продукти като серум и крем, за да може да подсили тяхното ползотворно действие. Текстурата на лосиона е просто разкошна - бебешки розова и също толкова нежна и лежерна. Консистенцията е толкова течна, че наподобява вода. Попива сравнително бързо и не оставя мазен филм. Лосионът се усеща много комфортно върху кожата, като аз го нанасям с леки масажни движения. За целта използвам пръстите си, а не памук. Не бих могла да говоря за изцяло самостоятелен ефект от лосиона, защото го използвам в комбинация с други продукти от бялата ми козметика, но определено виждам разлика от преди и след употребата му. Кожата е с по-здрав вид, по-бляскава и нежна. С настъпилото застудяване, се изискват много повече грижи и тази допълнителна стъпка хидратация за кожата ми е добре дошла. Продуктът е подходящ за всеки тип кожа, но за дамите със мазна кожа препоръчвам да тестват предварително.
Друг плюс на лосиона е неговото неповторимо ухание - флорални нотки на лотос и божур се преплитат с воал от мускус и кехлибар.







Според мен серията Aqua Infini е много сполучлива и наистина заслужава да й се хвърли едно око в близката аптека. Аз дори вече съм набелязала следващия продукт от тази гама, който изгарям от нетърпение да опитам, а именно Water Booster Serum-а, заради уникалната му формула и визия. Ще ви държа в течение :)



*Продуктът  ми бе предоставен от PR, но мнението ми е изцяло обективно и основано на моята лична преценка.
SHARE:

Няма коментари

Публикуване на коментар

Благодаря ви, че прочетохте ревюто ми и ще се радвам да оставите коментар!

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig