петък, 23 октомври 2015 г.

L'Occitane en Provence "Cherry Blossom" Lip Balm


Здравейте Момичета,


  Не знам за вас, но аз винаги гледам да съм запасена с богат арсенал от балсами за устни през студените месеци - сухи, мазни, под формата на стик или в бурканче, никога не ми омръзва да трупам още и още. Или просто се позовавам на емблематичния цитат на Мечо Пух "Колкото повече, толкова повече"!

 Във връзка с това, реших да ви разкажа за един приятен балсам за устни на L'Occitane en Provence - "Cherry Blossom". Серията "Черешов цвят" е вдхъновена от нежната красота на белоснежно цъфналите дървета, традиционна част от пейзажа на Прованс. И въпреки пролетните нотки в наименованието на балсама, той е изцяло подходящ за настъпващата зима.








Балсамът е обогатен с едно от любимите ми лечебни масла, а именно това от плода Карите, което съдържа много витамин Е, каротен и алантоин. Тези съставки действат благоприятно на клетъчното обновяване и способстват за въстановяването на роговия слой на кожата. Това е най-големият плюс на балсама - успява да успокои и подхрани разранените и напукани от студа устни. Справя се идеално със задачата си да ги поддържа меки и гладки.

Балсамът е прозрачен, не придава никакъв нюанс на устните, а по-скоро се адаптира към техният цвят. Консистенцията му е доста мазна и бих казала, че не е подходящ за основа на червило, тъй като го размазва извън контурите на устните. Не е сух, но не е и неприятно тежък като усещане. Няма вкус, а ароматът му е черешов. Опаковката е стандартната със заострен накрайник, количеството е 12 ml, а цената му е 15 лв.







С две думи ако желаете качествен балсам без парафиново масло и парабени, който да осигури нужната грижа и защита за вашите устни, може да пробвате този и няма да останете разочаровани.



SHARE:

1 коментар

  1. Красота! И аз много обичам балсамите за устни, но се старая да не трупам, че като знам колко време ми отнема да изхабя един, лошо ми става :D

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че прочетохте ревюто ми и ще се радвам да оставите коментар!

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig