вторник, 1 юли 2014 г.

New Goodies June

Здравейте Момичета,

Напоследък не мога да се спра да купувам козметика. Накрая ще тръгна гола и боса, защото непрекъснато инвестирам в грижа за лицето и тялото.

Първата вълна беше от Beautyzone. А, уж отидох само за изкуствени мигли на Eylure (юли месец ще ходя на сватба). Много съм доволна от тази марка, миглите им стоят естествено, лепилото им не щипе и е без аромат. Улучих промоция два чифта на цената на един - 14 лв., как да се сдържи човек. Видях и страхотен мини сет на серията"Ibuki" на Shiseido, предназначена за грижа на лицето и тъй като отдавна исках да изпробвам именно нея, не се стърпях да си купя комплекта (цена 58 лева за 3 продукта х 30 ml.). Тъкмо ако остана доволна ще си закупя продуктите в пълен размер. А, колието е от едно магазинче зад Софийския Университет за скромната цена от 15 лв.

Историята на BB кремa на Shiseido e свързана с намаленията по случай black friday в The Mall. В Sephora имаха 20% намаление на всички продукти (излезе ми 54 лева), а точно този уикенд нямаше да пътувам към София. Много съжалих, защото бях набелязала много продукти предварително. Все пак реших, че от един не мога да се лиша и изготвих план. Изпратих по viber на Любимия снимка на крема с примерна цена и зачаках да ми се обади директно от магазина, за да сравним версиите. За негова пагубна участ, той отишъл към 18:00 ч. когато била най-голямата навалица и блъсканица в мола като цяло, а в магазина направо не се дишало. След този случай повече не иска да стъпи в козметичен магазин. Poor me!!!


Спреят за лице "Evian" си купих от Франция за 5-6 € от една аптека, но забравих да ви го покажа в покупките ми от Париж. Мога само да кажа, че тази термална вода е страхотна :)) Комплектът "Fly & Kiss" на Lancome ми е подарък от систъра от българската безмитна зона. Какво да кажа, обожавам Juicy Tybes (скоро предстои ревю), обожавам двуфазния дегримьор на Lancome, спиралата също ще ми влезе в употреба, само моливът ми е излишен. Ако някое момиче го желае с радост ще го подаря :)) да ми пише на лични във фейсбук страницата ми https://www.facebook.com/mayaetsavieenrose


Така, продължаваме с грижата за тялото под формата на три уханни лосиона. За тях ще има специално отредено ревю, защото това са моите три любими консистенции и фирми за лосион за тяло. Само ще кажа, че този на Korres и Biotherm са закупени от чужбина (подарък от сестра ми, много подаръци взеха да стават нещо, ще спра да ги изброявам, да не би да секнат :) А, лосионът с манго на The Body Shop си го поръчах от Продавалник за сумата от 18 лв. Чисто нов е и в срок на годност. Дамата, от която го купих си прави редовно сборни поръчки от фирмения английски сайт и после ги разпродава. Стори ми се по-изгодно в Продавалник, отколкото ако го поръчам от бг онлайн сайта на марката, където цената му беше 26 лева (сравних ги предварително). Също така в Продавалник има богат асортимент на продукти на The Body Shop, така че смятам и занапред да си поръчвам за такива тялото :)


Ако ви интерисуват повече подробности, не се притеснявайте да питате! Винаги обичам да се заформи дискусия :)


SHARE:

17 коментара

  1. Еха! Това се казват покупки, честито! И аз се бях замислила за сета на Shiseido, но Кабуки серията не успя да ми хареса напълно и се въздържах.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси, мила :) Относно Кабукито, само хубави неща чета, но тъй като не са никак евтини, реших да си купя първо комплекта за 58 лева и тогава да се хвърля надълбокото. Защо не ти допадна???

      Изтриване
    2. Ох, прекръстихме серията. Ибуки е :DDDDDDDD

      Изтриване
  2. Не мога да дам точен отговор :D
    Безспорно качествени продукти и хубава линия, но аз харесвам The Skincare повече. Все пак ще чакам отзивите ти с нетърпение :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хахахах и аз да ти кажа си чета от коментара ти и си пиша и грам не се усетих :)) хахахха Кабуки. Да, много хора сравняват двете серии, ще видим :)) страхотен блог имаш, кажи ми за водата на Alteya откъде я поръчваш :)

      Изтриване
    2. Отговорих ти и там, но все пак - от zoya.bg поръчах количество и то на сляпо, нищо не бях чела за продуктите и нямах информация. Исках да пробвам нещо различно, българско, безвредно.
      Доволна съм, само имай предвид, че тази органична вода наистина мирише малко странно за свикналите ни с какви ли не парфюмни композиции носове.

      Изтриване
    3. Извинявай мила, не ми връща коментар, че си ми отговорила, затова реших тук да те поразпитам. Аз четох прекрасни неща за техните продукти, дори една американка блогърка беше писала за водата от рози. Мисля да се насоча именно към нея или с лавандула. Благодаря ти много :))

      Изтриване
  3. Страхотни покупки! С нетърпение ще чакам отзиви за комплекта на Shiseido. :)

    dessunka.wordpress.com

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, разгледах блога ти, страхотен е :))

      Изтриване
  4. Отново страхотни покупки и подаръци <3 Сетът на Ланком изглежда супер.Не съм се сещала да потърся продуктите на The Body Shop в Продавалник, но щом казваш, че са от UK ще потърся :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Досега не бях пазарувала в Продавалник, но това си е истинска находка. Има дори декоративна козметика като кремове, серуми, червила на Estee Lauder, Lancome и тн. някои са чисто нови (видях опаковките им на безмитната зона) други са използвани. Подобни неща не бих могла да пазарувам, но за The Body Shop нямам никакъв проблем. Ако искаш мога да ти пусна на съобщение във фейсбук, профила от който пазарувам, защото след щателен преглед се оказа, че там има много богат избор и продава най-изгодно.

      Изтриване
  5. Молива е меко казано ужасен :(( Аз съм имала няколко пъти така в сет и за нищо не става. За Продавалника и аз знам отдавна и
    се радвам, че една приятелка се бе престрашила да поръча, за да се навия и аз. Миглите и аз ги гледах. Добре ли стоят? Иначе марката я познавам от два вида пробвани и все съм доволна :)) Честити придобивки! Желанието за още идва с блога :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ееее Мариета, хахаха ти сега защо така постъпи :) и да е искал някой да му подаря молива ще се откаже :) а, аз исках да направя едно добро дело :) относно миглите обикновено купувам не за дължина, а за да сгъстя моите т.е. за обем. Но тези и др. път съм ги купувала отново на промоция и бях останала много доволна. Във вътреш. ъгъл на окото са по-късички и към края на окото вече са по-дълги като правят една красива извивка, т.е. най-дълги са във външния ъгъл на окото и не стои изкуствено. Очите направо пърхат. Гримирам си изцяло окото, слагам очна линия и най-отгоре залепям миглите. Защото ако слагаш очната линия върху миглите се разкривява, а и сложена преди това ти дава една тъмна основа и се сливат по-добре миглите. После слагам спирала, за да ги съединя с моите и в зависимост колкото естествено искаш да стои толкова спирала наслояваш. Аз ги ползвам еднократно, но имам приятелки, които ги носят по няколко пъти. Някои си ги оставят така със спирала и пак си ги лепят, а други ги почистват като ги накисват в двуфазен дегримьор, но според мен така си нарушават формата.

      Изтриване
    2. Подкрепям за почистването.. колкото и да се мъчих лично аз не успях да ги изчистя като хората и те се изкривиха :((
      А, за молива просто споделям да не вземе ти да разочароваш някого :) Исках да съм честна наистина, защото не е хубав продукт и не мисля само аз така.

      Изтриване
    3. Хахаха, ще го огледам добре, ти ми предизвика любопитството :))

      Изтриване
  6. Страхотни находки! Комплекта на LANCOME доста ми допадна откъм съдържание! А колиетоооооооо на първата снимка е страхотно!
    Поздрави!
    www.artennviu.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси мерси :)) лайкнах ти фейсбук страницата :) чудесен блог

      Изтриване

Благодаря ви, че прочетохте ревюто ми и ще се радвам да оставите коментар!

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig