неделя, 14 октомври 2018 г.

Eisenberg Paris First Wrinkles Tender Emulsion

Здравейте,

Напоследък отсъствам от блога и това си личи. Тоалетката ми пращи от нови и празни опаковки, които търпеливо чакат да бъдат заснети. За съжаление времето мина така бързо, че докато се канех да ви разкажа за любимите си продукти за кожата през лятото, есента тихо дойде.  Есента е сезон, през който кожата ни има нужда от допълнителна грижа, която да направи по-плавен прехода от лежерните летни текстури към дълбоко подхранващите масла характерни за зимата.



Eisenberg Paris предложиха да включа в ежедневната си рутина тяхната емулсия First Wrinkles Tender Emulsion. Емулсията е тип продукт, който наподобява серум. Подобрява състоянието на кожата и я подготвя да се изправи срещу агресиите на околната среда. Нанася се преди крема и усилва още повече неговото действие. Единствената емулсия, която съм използвала до момента беше от хидратиращата серия на L'Occitane en Provence, наподобяваща изворна вода (скоро ще ви разкажа и за нея). Затова подходих с голямо любопиство към First Wrinkles Tender Emulsion и с какво би могла да ме изненада.

 First Wrinkles Tender Emulsion се оказа точния продукт за тази смяна на сезоните. Има нежна кадифена текстура, която мигновено попива в кожата. Обичам да разнасям продукта сутрин и вечер върху вече почистено лице, шия и деколте. Рожденият ми ден беше в началото на месеца и с моите 34 год. задължително търся присъствието на anti-age грижа в бялата козметика, която използвам. Благодарение на патентованата от Eisenberg Paris формула Trio-Moleculaire, ударна доза витамини С и Е + хилуронова киселина, кожата ми е видимо по-стегната, еластична и с по-гладка структура.  Все по-рядко ми се налага да прибягвам до фдт, защото тенът на лицето е избистрен, все едно кожата е озарена.

В момента комбинирам емулсията с крем на друга марка, но предполагам че резултатът ще бъде много по-задоволитен ако се използва с хидратант от същият бранд. Не ви препоръчвам да използвате емулсията като самостоятелен продукт, защото няма да е достатъчна за нуждите на вашата кожа.


Козметиката на Eisenberg Paris може да намерите в магазини BeautyZone&Douglas. 



SHARE:

1 коментар

  1. Кто-нибудь здесь когда-либо испытывал финансовый кризис? У меня была, и это была непростая ситуация, потому что я потерял почти все, и я не мог объяснить, как все прошло, но Covid-119 действительно меня испортил, но я благодарен сегодня за все Г-н Ли сделал для меня помощь с ссудой под 2%, чтобы вернуть мой бизнес, и сегодня я рад, что жизнь была несправедливой по отношению ко мне в течение всего периода Covid19. Г-н Ли - кредитный специалист, который работал с крупной американской компанией, которая ссужает деньги всем, кто ищет ссуду и готов заплатить взамен под 2%. Его адрес электронной почты: 247officedept@gmail.com И WhatsApp: + 1-989-394-3740

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че прочетохте ревюто ми и ще се радвам да оставите коментар!

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig