понеделник, 26 март 2018 г.

KIEHL'S Midnight Recovery Concentrate

Здравейте Момичета,


Следвайки максимата "По-добре късно, отколкото никога", реших най-после да ви разкажа за моят спасител тази зима - Midnight Recovery Concentrate на Kiehl's. За първи път успях да съхраня кожата на лицето си в перфектно състояние - мека, нежна и еластична и то през най-студените месеци. Нямаше помен от сухота или опъване или пък от омразното лющене на кожа около нослето.


Концетратът за нощно възстановяване е базиран на основата на етирични масла и дестилирани ботанически продукти, включително лавандулово масло, вечерна иглика и сквалан. Всеки един от компонентите спомага за запазване на цялостния здравословен вид на кожата. Лавандулата успокоява възпаленията и равномерно тонизира тена, намалявайки петната. Маслото от иглика осигурява еластичност, докато основната функция на  сквалана е да абсорбира и напомпа кожата с влага, осигурявайки й нужния баланс.  Всъщност скваланът  се добива от пресни маслини и представлява растителен липид със сходна молекулярна структура на естествените липиди в нашата кожа.  Той е съвместим с всички типове кожа и е абсолютно необходим, ако целта на грижата за кожата е регенериране, хидратиране, омекотяванеи или предотвратяване на преждевременно стареене.

Използвам концентрата всяка вечер от ноември месец насам, като го нанасям самостоятелно върху почистено лице, избягвайки околоочната зона. Този богат коктейл от благини насища и успокоява раздразнената от студа кожа, подготвяйки я за утрешния ден. Продуктът е под формата на прозрачно олио, от което капвам няколко капки първо на дланта посредством пипета. Оставям за няколко секунди,  за да се уеднакви с телесната температура и нанасям с масажни движения върху лицето и шията. Внимавайте, колко изсипвате, защото е необходимо минимално количество, продуктът е много икономичен и ще ви стигне за дълго време. Използвам го от 5 месеца и съм до средата на флакона.
Важно е да се спомене, че концентратът не попива веднага, а оставя върху кожата нелепкав мазен филм, който на сутринта е изчезнал.

С две ръце препоръчвам Midnight Recovery Concentrate като нощна грижа и особено за дамите със суха кожа като мен. Цената му е около 90-100 лв и за съжаление не се продава в България.





SHARE:

Няма коментари

Публикуване на коментар

Благодаря ви, че прочетохте ревюто ми и ще се радвам да оставите коментар!

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig