понеделник, 12 декември 2016 г.

Christmast Gifts for Him*

 Здравейте Момичета,



Предполагам голяма част от вас са се сблъсквали с проблема: Какво да подаря на половинката, колега, роднина от срещуположения пол по случай Коледните празници?" Уж познавате човека, уж неговите вкусове и интереси са ви добре известни и все пак има място за колебание. Затова реших да ви приложа списък не с примерни, а с реални подаръци, които съм правила на представители от по-силния пол (дали?), съобразявайки се с индивидуалността и предпочитанията на човека.

1. Парфюм
Реших да започна с най-тривиалният мъжки подарък, понеже е подходящ за всяка възраст и повод. Като започнем от Tom Ford, преминем през Gucci и стигнем до Mexx, в момента магазините буквално преливат от различни комплекти с парфюми. Лично аз ги предпочитам като подарък, защото стойността им се равнява на цената на самостоятелен парфюм, но обикновено сетовете съдържат 50/100 ml. парфюмна вода + бонус продукти в мини размер със същият тематичен аромат (може да са душ-гел, лосион за тяло, балсам за след бръснене).

- Tom Ford Noir Collection Set : парфюмна вода (100 ml) + део стик (75ml)
Наличен верига магазини Perfumery Douglas&Beautyzone Bulgaria за сумата от 245 лв.


Източник: Интернет



- Gucci Gilty Pour Homme Set: тоалетна вода (90ml) + душ гел (50ml) + део стик (75ml)
Наличен във верига магазини Perfumery Douglas&Beautyzone Bulgaria за сумата от 167 лв.


Източник: Интернет



- Mexx Look up now for him Set: тоалетна вода (30ml) + душ-гел (50ml)
Наличен във верига магазини Perfumery Douglas&Beautyzone Bulgaria за сумата от 35 лв.


Източник: Интернет


2. Комплект с бяла козметика за мъже
Все повече мъжете започват да обръщат по-голямо внимание на кожата на лицето си и да прибягват до използването на бяла козметика. Козметичните гиганти от своя страна също разшириха гамата на козметични продукти специално пригодени за нуждите на мъжката кожа. Моят мъж не прави изключение, затова съм решила да го изненадам с този сет на Sephora.  Хем ще е доволен, че разполага с продукти предназначени изцяло за неговата дебела кожа :), хем ще спре да използва моите хидратанти. С един удар, два заека.
Китът Ma Bell Gueule (J'en prends soin) е наличен в българските магазина на марката и струва около 50 лв. Включва в себе си:

 -измиващ гел (100 ml)
- ексфолиант за лице(75 ml)
- пяна за бръсне (50 ml)
- хидратиращ гел (50 ml)


Image result for sephora ma belle gueule
Източник: Интернет


3.Билети за концерт/ футболен мач/ мотор-шоу или друго събитие.
Ако приятелят ви е голям футболен запалянко (и не мрази Лудогорец :), може да го изненадате с билети за някоя футболна среща. Ако пък искате да вземете активно участие в съвместното преживяване, се насочете към някой концерт на любим изпълнител или постановка. Аз съм подарявала билети за представлението "За народното творчество", което се игра на Античния Театър в Пловдив с участието на неповторимия Камен Донев и ансамбъл "Филип Кутев". Беше страхотно преживяване!


Източник: Интернет


4. Книга
Книгата е друг стандартен вариант, с който да зарадваме любим човек под елхата. Макар че лично за мен книгата представлява "нож с две остриета". Миналата Коледа подарих на баща ми книгата "Цар Плъх". Бях чувала добри отзиви за четивото, а и преди всичко е в графа "Класика", затова бях сигурна че съм на прав път. Е, да ама не! Баща ми я прочете от кора до кора, но не му допадна. Не се бях съобразила с неговият вкус, а бях действала на сляпо осланяйки се на принципа, че "Това е книга, която всеки трябва да прочете".
Месеци след това, колега-приятел от колектива щеше да напуска. Тъй като знаех, че обожава да обикаля из нашата китка родина, се нагърбих със задачата за достоен подарък за изпроводяк. Peika.bg имат готина поредица пътеводители, посветени на 50 колоритни забележителности в България с богат снимков материал и описание на маршрутите. Цената на едно книжле "50 места, които да посетите в България през 2016 год" е от порядъка на 15 лв., но с каква усмивка ни удостои колегата. Скоро, след това беше поел към някой от описаните вътре манастири.


Източник: Интернет


5. Портфейл, шал, дреха (пуловер, риза).
Обикновено се доверявам на Massimo Dutti за избора на тези елементи от мъжкото облекло. Портфейлите са изработени от естествена кожа, изглеждат луксозно и струват около 100 лв. "Парите привличат пари" на тази пословица дължим суеверието да слагаме скромна сума в някоя от преградите на портфейла, който подаряваме. Пуловерите, ризите и шаловете са също около 100 лв. като материите са много приятни на допир (кашмир, памук, лен), а цветовете и десените - класически.


Източник: Интернет

Източник: Интернет


И така мили Дами, надявам се поне малко да съм улеснила избора ви. Желая ви успех в обиколките из магазините и не забравяйте, че понякога най-хубавият подарък е милият жест и лъчезарната усмивка.



*Тази публикация не е платена.
SHARE:

Няма коментари

Публикуване на коментар

Благодаря ви, че прочетохте ревюто ми и ще се радвам да оставите коментар!

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig