понеделник, 5 декември 2016 г.

Christmas Gifts for her / Part 1

Здравейте Момичета,


Много се вълнувам за тази публикация по простата причина, че обожавам да получавам и да правя подаръци. С настъпването на декември, предколедната вълна връхлетя и мен и трескаво се оглеждам за подходящи подаръци за близките. Понякога обиколките по магазините може да са доста изтощителни и изнервящи, затова реших да споделя с вас някои от находките, на които се натъкнах. Оказа се, че изкушенията са прекалено много, за да бъдат ограничени в рамките на един пост.......затова очаквайте продължение под формата на част 2, както и бонус публикация с идеи за подаръци за господата.

1. Неустомият сет Let it Glow Highlight&Blush Kit на Too Faced, защото през празничните дни се нуждаем от повече блясък в очите, но и върху скулите.  Too Faced отново залагат на максимално сладурски дизайн и функционалност, предлагайки ни три свои хитови продукти:.

- хайлайтър Candlelight Glow Highlighting Powder Duo / травъл размер
- дълготраен руж Blush in Love в нюанс Hangover / травъл размер
- бронзър Snow Bunny Luminous Bronzer / травъл размер
- четка

Сетът струва 45 лв. и може да намерите в магазини Sephora.


Image result for too faced let it glow
Източник: Интернет


Image result for too faced let it glow
Източник: Интернет






Винаги съм намирала комплектите със спирала за много практичен подарък, защото това е продукт, който се използва от всяка дама. Няма шанс да сгрешите с подобен подарък, да не говорим, че опаковките винаги са толкова изискани и празнични, че дори само те радват окото. За ваше улеснение подбрах три комплекта на различни брандове, които ми направиха най-силно впечатление.

2. Sumptuous Knockout Mascara Set на Estee Lauder ме спечели с възможността да тествам най-новата спирала на бранда в реален размер. Китът включва:

- Спирала Sumptous Knockout Defining Lift and Fan Mascara / реален размер
- безцветен гел за оформяне на веждите Brow Now Stay-In-Place Brow Gel / травъл размер
- база за мигли Little Black Primer, която се нанася преди спиралата, за да може да ги уплътни и подхрани / травъл размер

Сетът струва 65-70 лв. и може да намерите във верига магазини Perfumery Douglas&Beautyzone Bulgaria или в представителните магазини на Estee Lauder

 


Image result for estee lauder Be A Knockout set
Източник: Интернет


3. Grandiose Set на Lancome. Френският бранд се слави с едни от най-добрите спирали в бюти индустрията и Grandiose не прави изключение. Комплектът се състои от:

- Спирала Grandiose/ реален размер
- молив за очи / мини размер
- дегримьор Bi facil 30 ml

Сетът може да закупите за сумата от 67 лв. от верига магазини Perfumery Douglas&Beautyzone Bulgaria



Image result for lancome grandiose gift set
Източник: Интернет


4.Clinique High Impact Mascara Christmas Set - винаги съм харесвала спиралата High Impact, защото успява да придаде нужния обем на миглите. Pep-start е също отлично околоочно кремче поради хидратиращото си действие. А цената от 46 лв. определено класира комплекта като един от най-бюджетно изгодните.

- спирала Clinique High Impact Mascara/ реален размер
- разгримиращ лосион за очи / 30 ml
- крем за очи Pep-Start / 7 ml.

Комплектът е наличен във верига магазини Perfumery Douglas&Beautyzone Bulgaria или в представителните магазини на Estee Lauder


Image result for clinique high impact mascara set
Източник: Интернет


5. Сигурно от 4 години насам, всяка Коледа си самоподарявам комплект с дневния крем Multi-Active Jour. Кремът е предназначен за борба с първи бръчки  и определено заглажда фините линии, но за целта е необходимо неговото натрупване в организма. Въпреки че Clarins го таргетират като подходящ за всеки тип кожа, аз не го препоръчвам на хората с комбиниран тип. Специално за тях има друг вариант, който е с по-лека и гелообразна текстура. Стойността на сета е колкото самостоятелната цена на крема, но в празничната версия имаме 2 допълнителни продукта:

- дневен крем Multi-Active Jour за всеки тип кожа / 50 ml пълен размер
- нощен крем Multi-Active Night / 15 ml
- ексфолиращ гел One Step Gentle Exfoliating Cleanser / 30 ml


Комплектът с дневен крем Multi-Active Jour се предлага за 121 лв. във верига магазини Perfumery Douglas&Beautyzone Bulgaria


Multi-Active Collection
Източник: Интернет


6. Тази година oт Clarins са се постарали много, защото този сет под формата на къпкейк представлява страхотна украса за елхата. Cupcake Lips&Eyes Value Set включва:

- спирала Wonder Perfect Mascara / травъл размер
- известният балсам Instant Light Natural Lip Perfector в нюанс 01 Rose Shimmer / травъл размер


Китът може да закупите за сумата от 29 лв. във верига магазини Perfumery Douglas&Beautyzone Bulgaria


Image result for Cupcake Lips & Eyes Value Set
Източник: Интернет


Wonder Perfect Mascara 3 ml
Instant Light Natural Lip Perfector 5 ml 01 rose shimmer - See more at: http://www.clarins.co.uk/cupcake-lips-eyes-value-set/80022831.html#sthash.wugGOB8W.dpu
Очаквайте скоро и втората публикация с още коледни предложения  за дамите :)



SHARE:

Няма коментари

Публикуване на коментар

Благодаря ви, че прочетохте ревюто ми и ще се радвам да оставите коментар!

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig