петък, 12 февруари 2016 г.

5 Best Valentine's Day Gifts for Women

Здравейте,


За първи път в кратката история на моя блог ще видите публикация, която е само и изключително предназначена за прочит от представителите на срещуположния пол. Няма да влизам в излишни полемики дали е редно да празнуваме този празник или не, но поводът е прекрасен и не виждам никакъв проблем да зарадвате любимия човек не само с вашето внимание, но и с мил жест под формата на подарък. И след като се изяснихме, мисля че е време да ви представя 5 подаръка, които биха зарадвали всяка дама.

Парфюм

Нямаше как да минем без парфюм! Знам, че много от вас ще кажат, че това е много тривиален подарък, но аз лично винаги се радвам когато получа парфюм. Това показва, че любимият човек се е постарал да отгатне вашето ухание, това което ще го вълнува през цялото денонощие.
Много подходящ избор е Modern Muse Le Rouge на Estee Lauder - женствен и същевременно предизвикателен аромат. Струва си дори само заради разкошната червена опаковка с панделка.
Ако все пак решите да се спрете на комплект: парфюм+други есктри, които получавате като допълнение към цената на парфюма (душ гел, мини спирала, крем за тяло), то тогава може да се позавъртите в Сефора или Beauty Zone and Douglass, в последните имаше добри намаления на парфюмните коплекти.


Източник:Internet


Бижу

Като ще е гарга да е рошава! Нямаше как да се въздържа с вас и да не споделя какви добри намаления на избрани колекции (50 %) има в момента в магазините на Swarovki, така че ако любимата ви е почитател на австрийските кристали, не пропускайте този шанс. Сдобих се с колието от снимката за сумата от 100 лв.

 
Източник:Internet




 Козметика за тяло

Знам, че това звучи винаги много сериозно и плашещо за мъжете, но всъщност хората са си го измислили прекрасно. В момента в магазините на Yves Rocher и в сайта на Bonjour Cosmetics се предлагат с 50% намаление лимитираните коледни комплекти на марката, които включват различни козметични продукти (лосион или душ-гел за тяло, масло за вана, балсам за устни). Комплектите са доста изгодни, на цени от 20-30 лв и с неповторимия аромат на канела, шоколад и портокал.


Източник:Internet



Книга

Миналата седмица бях на представяне в литературен клуб "Перото" на новата книга за Коко Шанел и нейното обкръжение. Авторка е французойката Мари-Доминик Льолиевр, а книгата е определено заинтригуваща, дори само заради факта, че разказва за взаимоотношенията на Коко с известни личности като  като Игор Стравински, великата княгиня Мария Павловна, Лукино Висконти и Роми Шнайдер.


 Източник:Facebook



Бельо

Докато сърфирах из фейсбук, попаднах на една супер готина идея, реализирана от ChezFefe&Beti Hand Mades. Оригинален подарък, който съчетава две любими неща за всяка жена: луксозни френски макарони и закачливо ръчно рисувано бельо. Толкова ми хареса това предложение, че реших сама да се зарадвам с тази съблазъм.


Източник: https://www.chezfefe.com



Надявам се да са ви харесали моите универсални предложения (искам само да уточня, че това не е платена публикация и подбрах подаръците спрямо моят вкус и желания). И все пак да не забравяме, че най-важното е да има кой да ни се усмихне сутрин в леглото, когато все още се прозяваме, да ни каже колко сме красиви дори когато сме болни, да ни държи ръката докато шофира, да ни приготви пържени яйца, когато се прибираме от нощен клуб посрещ нощите. Тези жестове винаги са най-свидният и сърдечен подарък. Желая ви много романтично изкарване на празника!


  
SHARE:

Няма коментари

Публикуване на коментар

Благодаря ви, че прочетохте ревюто ми и ще се радвам да оставите коментар!

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig