понеделник, 20 юни 2016 г.

New Juicy Shaker Lancome


Здравейте Момичета,


В края на месец май бях поканена на официалното представяне на олиото за устни  Juicy shaker на Lancome в сладкото Soho Coffee в Bulgaria Mall. Организаторите се бяха постарали максимално да се потопим в тематиката на Juicy shaker-a, отпивайки от разхлаждащи коктейли, докато професионалният гримьор на марката ни разкриваше всички подробности около това лятно плодово изкушение под формата на олио.


 






Предполагам, че вече сте прочели достатъчно отзиви за готината опаковка, която наподобява мини шейкър или за иновативната би-фазова формула, но някак си се чувствам длъжна да ви разкажа моите впечатления от продукта. В действителност Juicy Shaker-a e първото двуфазно олио за устни обогатено с пигменти.  Гледайки Juicy Shaker-a в спокойно състояние, ще забележите, че пигментите като по-тежки са се уталожили на дъното на бутилката. Те осигуряват цветът на глоса. Докато прозрачната бленда от 4 масла (боровинка, мускатова роза, кайсия и бадем) плува на повърхността. Разклащате опаковката, смесвате пигментите и маслата  и ще чуете да отекне познатият звън на мартини шейкър, приготвяйки вашия козметичен коктейл за устни. 






За да нанесете продукта използвате специалния cushion апликатор наподобяващ мека и нежна възглавничка. В гърлото на бутилката са разположени три малки дупчици, точно под cushion апликатора и при всяко разклащане го напояват с точното количество продукт, необходим за едно нанасяне. Лесно и забавно като детска игра, предизвиквайки леко недоумение в околните :)  

Олиото се предлага в 20 разновидности, като всеки цвят е с характерен за себе си аромат и наситеност на пигментите. Различаваме пъпеш, манго, мед, череша и др. По-тъмните цветове са по-наситени и забележими, докато по-светлите сеприпокриват с естественият цвят на устните.




 


Но нека поговорим малко повече за козметичните качества на продукта. Още преди да тествам Juicy Shaker-a, четох доста противоречиви отзиви в интернет, относно неговата трайност и цвят.  За да няма разочаровани и за да съм максимално обективна ще ви изкажа моята гледна точка. Аз възприемам Juicy Shaker по-скоро като грижа за усните с действието на балсам, отколкото като глос.  Тоест той ще подхрани и омекоти устните ви в паузите между употребата на дълготрайни червила и същевременно ще ги направи още по-изкусително сладки и сочни. Текстурата му е подобна на олиото за устни на YSL, но не осигурява дълготраен стейн. Формулата е лека, не лепне и не изсушава устните. Аз получих нюанс 301 Meli Melon, разкошно бонбонено розово, с малки блестящи частици и опияняващ аромат на пъпеш.

Чувайки звукът от разклащането на флакона и сладкото ухание на пъпеш, приятелят ми вече знае какво ще последва, тоест целувките са забранени поне за час. А именно, толкова е времето, в което продуктът се задържа на усните ми. Бих казала, че разграничавам три финиша през които преминава формулата на Juicy Shaker:

1. след първоначалното нанасяне усните са с осезаем цвят и блясък
2. след 10/20 мин. цветът избледнява, но блясъкът е все още видим
3. след час имаме само намек за блясък


Тоест Juicy Shaker не е обезателният mush have продукт, но този козметичен плодов коктейл ще разтърси ежедневната ви бюти рутина по-оригинален и забавен начин. Или както Lancome прононсират:

Shake It, Twist It, Love It! Colors that turn you on!







И понеже докато пишех този пост бяхме в седмицата на мусонните дъждове, реших да ви споделя как поддържах настроението си цветно и лятно, благодарение на Juicy Shaker-a на Lancome, нежен маникюр с рози и  цикламен панталон.










Панталон: Zara / Обувки: Mango / Топ: Patrizia Pepe / Чанта: Zara / Сако: Zara
Бижута: Огледалце, огледалце








SHARE:

2 коментара

  1. Статиите ти са достойни за списание, винаги ти се възхищавам с каква лекота пишеш и колко приятно и коректно поднасяш информацията :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти много за милите думи :) стоплят сърцето и душата.

      Изтриване

Благодаря ви, че прочетохте ревюто ми и ще се радвам да оставите коментар!

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig