вторник, 1 май 2018 г.

Dior Hydra Life Oil to Milk Makeup Removing Cleanser


Здравейте,

Премахването на грим е може би най-омразната ми част от ежедневната бюти рутина. Особено късно вечер след излизане, когато единствената мисъл в главата ми е колко по-скоро ще се пъхна под завивките. Поради тази причина, нямам нужното търпение да разгримирам очите самостоятелно с двуфазен мазен лосион (както си му е реда), а използвам измиващ продукт под формата на пяна за цялото лице, после тампон с мицеларна вода и бързо в леглото. За съжаление, този метод с пяната за лице не винаги успява да премахне по-устойчивите очна линия и спирала и се започва едно търкане с памуци, на което всеки не би ми завидял. Проблемът е че по този начин вредя на очите и деликатната зона около тях. 

От около месец изпозвам Dior Hydra Life Oil to Milk, продукт който вече не е толкова нов на пазара, но смятам че трябва да му хвърлите едно око, защото си струва всяка една похарчена стотинка. 



Накратко казано Dior Hydra Life Oil to Milk е разгримиращо олио, което в съприкосновение с вода се превръща в кремообразна емулсия наподобяваща мляко (дори цветът й е бял). Олиото нанасяте върху суха или предварително навлажнена кожа (предпочитания от мен начин на употреба), масажирате внимателно цялото лице без да се притеснявате за очите и буквално всичкия грим бива свален. Продуктът почиства ефикасно плътна очна линия, водоустойчива спирала, фон дьо тен и матово червило.

Богатото наличие на масла в състава често правят измивните продуктите под формата на олио неприложими за употреба от дамите с по-мазна кожа или пък в по-топлите месеци. Dior са съумели да заложат на правилната формула с масло от сладък бадем, която не само подхранва и почиства безупречно кожата, но не я омазнява излишно. Наистина съм възхитена от постигнатия баланс, кожата е свежа и нежна от маслата без каквото и да е усещане за сухота и дискомфорт и същевременно липсва мазен или лепкав финиш. Не случайно продуктът бързо се озова на челно място в банята ми и не само.


Dior Hydra Life Oil to Milk е снабден с удобна помпичка с протектор, така че няма опасност да се излеее докато пътувате. Цената му е 68 лв. за 200 ml. с уточнението, че продуктът е икономичен, така че ще ви стигне за дълго време. 



SHARE:

Няма коментари

Публикуване на коментар

Благодаря ви, че прочетохте ревюто ми и ще се радвам да оставите коментар!

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig