неделя, 12 февруари 2017 г.

Teint Miracle Lancome Review

Здравейте,


От кога не съм писала за фон дьо тен в блога. Пословична е любовта ми към Skin Illusion на Clarins, но дори той започна да ми омръзва, затова се поогледах за нещо ново. Принципно се бях насочила към щандовете на Dior и Chanel, но консултантът на Lancome ме спечели с твърдението, че фдт-те на марката се славят не само с бюти свойствата си, но и с грижа към кожата. Какво повече му трябва на човек: красота и комфорт в едно!







Teint Miracle Lancome е с кремообразна текстура, която се нанася като масло. За това спомага успокояващият и овлажняващ екстракт от роза, който осигурява 18-сет часова хидратация на кожата. Това беше и причината поради този продукт ме спечели - наличието на 37% чиста вода в състава си. Изключително много държа на комфорта на кожата си през деня, не обичам да я чувствам изсушена или пък стегната като в маска и това е един от продуктите, за които знаете, че са върху лицето ви, но не ги усещате. Наистина изключително комфортна формула, която не акцентира върху сухите участъци на кожата.

Формулиран спрямо технологията "Aura-Insidе" , която цели да извади наяве естествената красота на кожата, фдт-нът е обогатен с перлени пигменти, които придават разкошен сияен вид на лицето. Небходимо е да разклатите стъкления флакон, преди да нанесете продукта, за да може перлените пигменти да се разстелят навсякъде и voilà, тенът е избистрен и озарен. Завършекът е  естествен, без омразния ми "cakey effect".





Покритието на Teint Miracle е умерено, а издръжливостта крайно задоволителна - от сутрин до вечер. Имаме и наличие на слънцезащитен фактор 15. Аз притежавам нюанс 03 Beige Diaphane - класическо светло бежово. Цена по спомен - 92 лв.

Бих искала да направя вметка, относно типът кожа, към която е таргетиран фдт-нът. В магазина, от който го закупих, ми беше препоръчан за комбинирана и суха кожа. В официалния сайт на марката беше описан като подходящ за всеки тип кожа + чувствителна. Моето мнение е че фдт ще допадне на всичко, с изключение на дамите с мазна кожа. Причините са: богатата формула, която ще дойде прекалено тежка за мазния тип кожа, а също така отсъствието на матиращ ефект.


Тук съм нанесла Teint Miracle Lancome върху кожата

Тук не съм нанесла Teint Miracle Lancome


Teint Miracle Lancome отблизо

SHARE:

2 коментара

  1. Винаги ме изкушаваш с ревютата си, отдавна заглеждам фдт-ите на Ланком и след това ревю още повече ми се иска да пробвам някой :)

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря за коментара, Ани! Хубаво е да разнообразяваме :)

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че прочетохте ревюто ми и ще се радвам да оставите коментар!

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig